Saturday, 8 October 2011

October Playlist

Finally I love back my Ipod Nano 5G and Nokia Xpress Music since right now, final sem exam is around the corner people. . Hahaa . . Time study sorang-sorang kalau tak dengar lagu memang tak sah sebab ianya mencegah kemengantukkan. Seriously mengantuk kalau study tak dengar lagu. Dulu kau campak2 je bende2 nie kan sebab asyik buat hal, sebab asyik abes bateri (I wish there are a gadjet that its battery long for at least one WEEK without need charging) sekarang nak pakai baru sibuk-sibuk nak cari balik. Okkay-okay since I love my those gadget back, I keep listening to my playlist whenever I feel like. This is my October playlist . .

1. Alexandra Stan - Mr. Saxobeat
2. Keris Patih - BIla rasaku ini rasa mu
3. Charles Trenet - La Mer
4. Nidji - Jangan lupakan
5. STACY - KISAH DONGENG


Whenever people found out that I listen to stacy, they said, "hoimaigoat!! Stacy??" and my respond is like this, "macam la aku tak tau ko pon dengar jugak". haha

3 comments:

  1. list lagu mcm x best je...tukar2!!! :P

    ReplyDelete
  2. OMG Stacy??? hahaha jz kidding ;p

    ReplyDelete
  3. Angah: best la nie . .

    Ucuk: Stacy ok whatttt . .

    ReplyDelete